villa u kobeu

Japanci stvaraju momčad punu zvijezda: Iniesti se pridružio još jedan slavni Španjolac

01.12.2018 u 11:27

Bionic
Reading

Vissel Kobe koji je završio sezonu u japanskom prvenstvu u sredini ljestvice odlučio je pojačati momčad Davidom Villom. Španjolski napadač pridružio se Andersu Iniesti i Lukasu Podolskom u najuglednijoj igračkoj postavi lige...

Ambiciozni klub iz Kobea možda se nije proslavio ove sezone u japanskom nogometnom prvenstvu osvojivši tek deseto mjesto, no sljedeće namjerava ponovo jurnuti prema samom vrhu.

Vissel Kobe pojačao se ovog ljeta Andersom Iniestom koji se u momčadi pridružio Lukasu Podolskom, a ove subote potvrđeno je kako u klub dolazi još jedan ugledni Španjolac.

Riječ je o Davidu Villi koji je sa španjolskom reprezentacijom i Barcelonom osvojio sve što se moglo osvojiti, prije nego što je karijeru nastavio u američkom MLS-u s New York Cityjem.

Iskusni 36-godišnjak možda više nije na svom nogometnom vrhuncu, ali svakako još može mnogo toga dati Vissel Kobeu koji ove sezone nije uspio izboriti izlazak u azijsku Ligu prvaka. Uostalom, zabio je u SAD-u čak 80 golova u zadnje četiri godine...