DOBRI MAKEDONCI

Janevski objavio popis igrača za Hrvatsku

27.08.2012 u 18:54

Bionic
Reading

U nacionalnu su momčad vraćeni Aleksandar Lazevski, Darko Tasevski i Stevica Ristić koji nisu bili u kadru u vrijeme donedavnog izbornika Johna Toshacka, a najveća je zvijezda i dalje napadač Napolija Goran Pandev

Izbornik makedonske nogometne reprezentacije Čedomir Janevski objavio je popis igrača s kojima će se suprotstaviti Hrvatskoj i Škotskoj u prvim utakmicama kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu...

U nacionalnu su momčad vraćeni Aleksandar Lazevski, Darko Tasevski i Stevica Ristić koji nisu bili u kadru u vrijeme donedavnog izbornika Johna Toshacka, a najveća je zvijezda i dalje napadač Napolija Goran Pandev. Reprezentacija će prvi zajednički trening obaviti 3. rujna na Areni Filip II Makedonski u Skopju.

Utakmica protiv Hrvatske igra se u Maksimiru 7. rujna, a četiri dana kasnije Makedonci gostuju u Škotskoj. U skupini A su, podsjetimo, i reprezentacije Belgije, Srbije i Walesa.

Reprezentacija Makedonije za utakmice protiv Hrvatske i Škotske:

Vratari: Martin Bogatinov (Karpati), Tome Pačovski (Mechelen), Kristijan Naumovski (Dinamo Bukurešt)

Braniči: Boban Grnčarov (Botev Plovdiv), Daniel Georgievski (Steaua), Aleksandar Todorovski (Polonia), Nikolče Noveski (Mainz), Vanče Šikov (Volin), Daniel Mojsov (Vojvodina), Goran Popov (Dinamo Kijev), Aleksandar Lazevski (Partizan)

Veznjaci: Nikola Gligorov (Alki Larnaca), Muhamed Demiri (Thun), Veliče Šumulikoski (Tianjin), Stefan Spirovski (Borac Čačak), Darko Tasevski (Ironi Kiryat Shmona), Agim Ibraimi (Maribor)

Napadači: Ferhan Hasani (Wolfsburg), Ivan Tričkovski (Club Brugge), Stevica Ristić (Suwon), Goran Pandev (Napoli), Mirko Ivanovski (Astra Ploieşti), Aleksandar Trajkovski (Zulte Waregem)