NIJE MU DOBRO

Jako loše vijesti za sve navijače Novaka Đokovića!

19.04.2014 u 19:59

Bionic
Reading

Roger Federer odigrao je sjajan susret u polufinalu protiv srbijanskog predstavnika, slavio je sa 7-5, 6-2, no Đoković je cijeli susret igrao s nelagodom u desnom ručnom zglobu. Bol je prisutna već 10-ak dana, a zbog pogoršanja boli pred Đokovićem je stanka na neodređeno

'Odmarat ću. Ne mogu igrati tenis jedno vrijeme. Koliko dugo, ne znam. Ne ovisi o meni više. Izbivat ću s terena sve dok u potpunosti ne zacijeli ruka. Tek ću se tada vratiti' – rekao je Đoković, pred kojim su nove detaljne pretrage.

'Dobra je vijest da mi nije potreba operacija. Doktori će me pregledati večeras, pa ponovno u nedjelju kada ću ići na snimanje (MRI). Čuo sam puno različitih teorija liječnika u posljednjih 10 dana i vjerujte mi ozljeda je komplicirana' – rekao je Đoković, koji, iako ga je ozljeda jako smetala, namjerno nije želio predati susret Federeru.


'Nisam želio da ljudi ne počnu ponovno pričati o mojim predajama i tako dalje. To je glavni razlog' – veli srbijanski tenisač, koji misli da zna glavni razlog ozljedi:

'Možda je tranzicija s tvrde na zemljanu podlogu bila prebrza za mene. Drugačije su to lopte, drugačija jačina udaraca... Možda sam pretjerao u količini treninga' – zaključio je Đoković.