GLAS NARODA

'Jad i bijeda, a Jurčić je priča za sebe'

19.10.2011 u 16:03

Bionic
Reading

Dinamovi navijači i hrvatski nogometni zaljubljenici razočarani su još jednom predstavom 'modre' družine koja je u tri kola Lige prvaka upisala isto toliko poraza, a još nije zabila ni gola. Glas naroda smatra da dobar dio krivice za takvo stanje snosi trener Krunoslav Jurčić

Prije utakmice s amsterdamskim klubom, Jurčić je izjavio da je Ajax u najslabijoj formi od momčadi u skupini D Lige prvaka. Ta njegova izjava dodatno je podgrijala preoptimistične i nerealne navijače, pa je uslijedilo bolno otrežnjenje.

Nije zato ni čudo što su se čitatelji tportala u komentarima najviše okomili na Dinamovog stručnjaka te smatraju da on nije kalibar za klupu hrvatskog prvaka. Evo nekih:

Piko: Jurčiću, prevelik je ovo za tebe zalogaj. Bolje da je Vaha ostao. Tvoja domena je naša liga.

Lujprvi: To je taj 'kontrolirani nogomet'. Kontrolira se da se ne primi više od dva gola i da se ne postigne nijedan.

YMY: Greška je napravljena već na početku kada su se svi busali u prsa koliko će maznut bodova, umjesto da razglase da je ova godina predviđena za skupljanje iskustva, da nema imperativa, osim da igrači daju sve od sebe.

Sroljo: Žurno maknuti Jurčića koji je poput Bilića - diletant i neznalica i najslabija karika i nema muda napraviti ono što je sinoć trebao - nakon 15 minuta izvaditi Badelja van i pokazati balavcu da može svoju mamu ucjenjivati i bojkotirati igru koju netko skupo plaća, makar i Mamić. A jadna publika nije to zaslužila.

XYZ: Badava imati momčad koja vrijedi 56 milijuna eura, može i 100, kad imaš trenera koji ne vrijedi ni dva eura. Ajax je najmanje 20 puta probio bokove, a tko će probiti bok u Dinamu? Leko? Ona trkača kokoš Rukavina? Igra se postavlja prema igračima, a ne zamisliti igru za koju nemaš igrače.

Polo: Jad i bijeda. Ali Jurčić je priča za sebe... Uspio je jednu momčad izbaciti iz natjecateljske forme i nekim svojim čudnim zamislima (Vida na beku, izmjene) izgubiti utakmicu od prosječnog Ajaxa koji je sinoć bio nedostižan za 'modre'. Mamićuuuu, javiii seeee!

Bilo je i realnih komentara koji smatraju da su ostali klubovi jednostavno bolji i da Dinamo mora biti sretan što se nalazi u uglednom društvu, ali nitko od njih nije stao u obranu Dinamovog trenera.

Poraz koji je najviše zabolio Dinamove navijače