rijeka bez europske lige

Izuzetno iskrena izjava Tibora Halilovića najbolje je oslikala utakmicu na Rujevici

29.08.2019 u 22:14

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke nisu se uspjeli plasirati u natjecanje po skupinama Europske lige, oni su u uzvratnom dvoboju play-offa na Rujevici odigrali 1:1 (1:1) protiv belgijskog Genta te tako nisu nadoknadili 1:2 poraz iz prve utakmice otprije tjedan dana

'Očekivali smo ovakvu utakmicu, i ništa nas nije iznenadilo. Zabili smo gol, ali šteta što nismo uspjeli izdržati s tim vodstvom. Evidentno je bilo da je Gent bio kvalitetniji protivnik', priznao je Tibor Halilović nakon utakmice.

>> Rijeka ipak nije uspjela iznenaditi višestruko skuplju momčad Genta

'Nemam što zamjeriti igračima, dali su svoj maksimum. Nedostajalo nam je malo kvalitete da bi u ovakvoj situaciji mogli prelomiti utakmicu. Da nismo odmah primili gol naši izgledi bi bili veći. Šteta što nismo izdržali do poluvremena. Gent je dobra ekipa, na jednom nivou višem od nas,' rekao je trener Rijeke Igor Bišćan, a onda se osvrnuo na europski izlet svoje momčadi, koji je počeo ogledima sa škotskim Aberdeenom..

'Odigrali smo tri i pol dobre europske utakmice, no nažalost to nije bilo dovoljno,' zaključio je Bišćan.

Ivan Tomečak pred kamerama Arenasporta nije skrivao istinu.

'Gent je ozbiljna ekipa koja im glavu i rep. Šteta što nismo zadržali vodstvo do kraja poluvremena. Oni su u nastavku čvrsto stajali, bili su bolji i zasluženo idu dalje,' dodao je Tomečak.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo
Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo
  • +17
Rijeka - Gent, uzvratna utakmica play-offa Europske lige Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX
  • +3
Navijači Rijeke na Rujevici Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX