NEOČEKIVANI RASPLET

Iznenađujuća vijest iz Mostara, Blaž Slišković više nije trener Zrinjskog; evo što se dogodilo!

11.06.2018 u 13:56

Bionic
Reading

Blaž Slišković više nije trener prvaka BiH Zrinjskog iz Mostara, ali bi i dalje trebao ostati u klubu na nekoj drugoj funkciji

Iznenađujuća vijest dolazi iz susjedstva. Zrinjski je ostao bez trenera Sliškovića koji je vodio momčad do zadnje dvije prvenstvene titule. Rasplet kakav nitko nije očekivao.

Ne, nije Slišković postao 'bivši' zbog gostovanja u emisiji na HRT-u 'Nedjeljom u 2' u kojoj je puno toga rekao, nego je svojevoljno napustio klupu mostarskog kluba.

Potvrdio je to i Zrinjski preko svojih stranica, a najavljeno je da će Slišković u klubu obavljati drugu funkciju.

  • +5
Blaž Slišković Izvor: Facebook/Blaz Sliskovic / Autor: Facebook/Blaz Sliskovic

'HŠK Zrinjski službeno potvrđuje da je Blaž Slišković na osobni zahtjev odlučio odstupiti s pozicije šefa stručnog stožera.

Cijeneći sve što je Blaž Slišković uradio za naš klub, posebno u protekle dvije sezone u kojima je momčad odveo do dva naslova prvaka, HŠK Zrinjski je odlučio uvažiti njegov zahtjev te mu najiskrenije zahvaliti na velikom doprinosu koji je ugradio u posljednje uspjehe.

Zbog svega toga Blaž Slišković će dobiti novu funkciju u sportskom segmentu kluba s otvorenom opcijom odlaska u slučaju pronalaska novog angažmana.

HŠK Zrinjski će javnost blagovremeno obavijestiti o izboru novog šefa stručnog stožera', piše u priopćenju.