ostaju spavati u budimpešti

Izet Hajrović nije se dao smesti; zna se koju zadaću Dinamo ima prije Rosenborga

13.08.2019 u 23:36

Bionic
Reading

Dinamo se plasirao u posljednje pretkolo Lige prvaka, a tamo ga očekuje norveški Rosenborg. Nakon 1:1 u Maksimiru, nogometaši Dinama u utorak su u Budimpešti u uzvratnoj utakmici 3. pretkola protiv mađarskog Ferencvarosa slavili 4:0, a pogotke su postigli Arijan Ademi (16), Bruno Petković (47), Dani Olmo (55) i Amer Gojak (79).

Istina, moglo je biti i uvjerljvije, ali je u samoj završnici dvoboja Bruno Petković promašio udarac s bijele točke.

Makar, i bez tog gola bilo je dojmljivo. Prije nego su pošli na odmor u jedan od hotela u Budimpešti, jer povratak za Zagreb čeka ih tek u srijedu prijepodne, stali su pred novinare.

'Najbitnije je bilo da momčad prođe, promašeni jedanaesterac neće ostaviti gorki okus ali krivo mi je što sam ga promašio. Ostvarili smo odličan uspjeh. Bilo je jako puno negative u medijima u svemu i svima oko nas, poslije prve utakmice, čak i nepotrebno. Nije to nešto izgledalo posebno lijepo, jer osim gola imali su tek jednu priliku. Sada smo odigrali jednu mušku utakmicu, stvorili smo puno prilika. S ponosom smo izvukli sve iz sebe i dali onih par posto više. I dalje idemo korak po korak, kao što smo i dosad išli. Jedna dobra utakmica te ne mora dići u nebo, kao što te ni jedna loša ne mora srušiti. Svjesni smo svoje snage i idemo dalje istim tempom', rekao je Bruno Petković.

'Igrali smo kao u prošloj sezoni i zasluženo pobijedili. Hvala navijačima što su nas bodrili u ovolikom broju na putu prema našem cilju. Želimo ući u Ligu prvaka i spremit ćemo se što je bolje moguće za Rosenborg. Ali prvo Inter u petak, pa onda Norvežani za taj željeni korak u Ligu prvaka. Zadovoljan sam i sa svojom igrom, bilo je to bolje nego u prošlim utakmicama. Možda i dođe gol protiv Rosenborga. Ali, nije bitno tko zabije gol, već je bitno da pobjeđujemo. Još uvijek nismo na 100 posto, ali jako smo blizu', pojasnio je Izet Hajrović.

  • +8
Liga prvaka, 3. pretkolo: Ferencvaros - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL
Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo
Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo
Izvor: Screenshot / Autor: Vimeo
Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo
Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo