SP KATAR 2022

Izbornik Maroka Walid Regragui slavi svoje igrače, a Luis Enrique se nakon poraza ponio kao gospodin. Evo što je rekao

  • B.T./Hina
  • Zadnja izmjena 06.12.2022 21:08
  • Objavljeno 06.12.2022 u 20:56
Bionic
Reading

Izjave nakon utakmice osmine finala na svjetskom prvenstvu u kojoj je Maroko s 3-0, nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, svladao Španjolsku.

Walid Regragui, izbornik marokanske reprezentacije:

„Borili smo se od samog početka pa sve do kraja. Usrećili smo marokanski narod i ovom pobjedom ispisali povijest marokanskog nogometa. Ovo smo zaslužili, a naši su nam navijači pomogli. Ujedinili su nas u našoj borbi“.

  • +12
SP Katar 2022: Maroko - Španjolska, 6.12.2022. Izvor: EPA / Autor: MOHAMED MESSARA

Jawad El Yamiq, marokanski nogometaš:

'Ispisali smo veliki rezultat za arapski i afrički nogomet. Naš je izbornik napravio sjajnu pripremu za ovu utakmicu. Napunio nas je samopouzdanjem koje je neophodno u ovako velikoj utakmici i protiv uglednog suparnika. Imali smo veliki moral kroz cijelu utakmicu. Znali smo kako Španjolska igra, a nakon svega moram reći da nam i nisu napravili veliki broj opasnosti pred našim vratima'.

Luis Enrique, izbornik španjolske reprezentacije:

'Razočarani smo i žalosni što je ovako završilo. Dominirali smo kroz cijelu utakmicu, ali najteže je igrati protiv reprezentacija kao što je Maroko. I kada se suparnik tako postavi. Čestitam Maroku na ovom rezultatu. Bili su iznimno marljivi kroz cijeli susret. Ponosan sam na svoju momčad i žalostan zbog rezultata'.