veselje na sve strane

Izbornik Dalić vrlo iskren kada su ga pitali: Real ili Liverpool?

04.05.2018 u 10:53

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić ne miruje. Naravno, ni ne smije jer njegovi su igrači u punom pogonu, ostvaruju velike uspjehe, a sve je najbolje popratiti uživo

Tako je izbornik Dalić proteklih dana pratio utakmice u Liverpoolu i Münchenu, polufinala Lige prvaka, nakon kojih je mogao samo nabaciti osmijeh na lice.

Jer sva tri hrvatska igrača iz tih su okršaja izašli kao pobjednici te će 26. svibnja igrati u finalu. Riječ je, naravno, o Luki Modriću, Mateu Kovačiću i Dejanu Lovrenu.

  • +8
Zlatko Dalić Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

'Ponosan sam što sam Hrvat i ponosan sam što sam izbornik reprezentacije koja će dati tri igrača u finalu Lige prvaka', rekao je izbornik Dalić a prenosi 24 sata.

Iako bi rado prisustvovao finalu u Kijevu, zbog reprezentativnih priprema ipak neće moći biti na tribinama ali s velikom će pozornošću pratiti taj ogled uz TV ekrane.

'Dva dana prije počinju nam pripreme za Mundijal. Moram biti uz momčad. Tko će pobijediti u finalu? To ne smijem komentirati', uz osmijeh je komentirao Dalić te nastavio.

'Važno je samo da će Hrvat ponovno biti europski prvak'.

Doduše, u šaljivom tonu Dalić je rekao kako će nakon tog ogleda pobjednik biti sretan, a poraženi tužan, ali da bi onda bilo bolje da ipak dvojica, a to su Modrić i Kovačić, a ne jedan (Lovren) budu raspoložena i puni samopouzdanja.

Naravno, uz široki osmjeh i bez navijačkih pretenzija zaključio je izbornik Dalić.