to je ljubav prema klubu

Iza njih je očajno loša sezona, ali su u samo nekoliko sati rasprodali sve godišnje ulaznice za Old Trafford

22.05.2019 u 14:49

Bionic
Reading

Iz Manchester Uniteda su s ponosom objavili kako su u rekordnom vremenu rasprodali sve godišnje ulaznice za novu nogometnu sezonu. Na raspolaganju je bilo 53.000 paketa, a navijača zainteresiranih za kupovinu je bilo više od 200.000!

U Manchesteru krize nema. Ne, ne u redovima aktualnog dvostrukog prvaka Cityja, već na Old Traffordu.

Da, United je ispao iz Lige prvaka, a potom je krahirao i u domaćem prvenstvu, ostao bez Lige prvaka sljedeće sezone (igrat će Europsku ligu), a za aktualnim prvakom i ljutitim gradskim suparnikom zaostao je nevjerojatna 32 boda... Poražavajuće statistike i u većem djelu sezone - posebice za vrijeme dok je Jose Mourinho vodio momčad - očajno loše igre na kraju ipak nisu obeshrabrile najvjernije navijače.

Old Trafford službeno broji 76.212 mjesta, a čak 53.000 rezervirana su za godišnje pretplatnike. Najvjerniji su to navijači 'crvenih vragova', a koliko vole klub dokazali su i sada.

Naime, iz kluba su se pohvalili kako su u rekordnom vremenu, za samo par sati, rasprodali sve godišnje ulaznice! Zainteresiranih je bilo četiri puta više, a ovih 53.000 sretnika i sretnica svoj su užitak 'masno' platili. Najskuplje stoje oko 9000 kuna, dok se jeftinije varijante kreču od 7500 do 8500 kuna. To su samo godišnje ulaznice za sve domaće utakmice Uniteda u prvenstvu i kupovima, dok se za europske utakmice mora nadoplatiti...

A na Old Traffordu će ovog ljeta biti radno, stadion će se djelomično renovirati, a najavljeno je kako će u sljedećih pet godina svih 76.212 sjedalica zamijeniti novima.

  • +3
Premiership: Manchester United - Manchester City Izvor: Profimedia / Autor: N.N.