teško razdoblje

Iz Medveščaka objasnili zašto odustaju od EBEL lige; obratili se i navijačima

29.01.2019 u 11:13

Bionic
Reading

Nije tajna kako je zagrebački hokejaški klub KHL Medveščak u velikim financijskim problemima što potvrđuje i najnovije priopćenje kluba

Kako se po medijima ne bi špekulirano što se točno događa s KHL Medveščakom, koji drži posljednje mjesto na ljestvici, iz kluba su odlučili objaviti priopćenje radnog naslova 'Vijesti o budućnosti KHL Medveščak Zagreb'.

Tako u priopćenju u kojem objašnjavaju što se točno događa u klubu uz zahvalu navijačima, koje prenosimo u cijelosti, piše:

'KHL Medveščak Zagreb neće sudjelovati u međurundi EBEL lige.

KHL Medveščak Zagreb neće sudjelovati u kvalifikacijskoj rundi Erste Bank Eishockey Lige 2018./2019. nakon zajedničke odluke kluba i lige. Ova odluka uslijedila je nakon sjednice Glavne skupštine Lige u Salzburgu.

Nekoliko čimbenika dovelo je do ove odluke; dostupnost Doma Sportova, koji ne bi bio dostupan za drugu polovicu kvalifikacijskog kruga, što je još više otežalo planiranje odigravanja domaćih utakmica. Situacija sa igračima je također bila faktor koji je bio važan pri donošenju odluke.

Zajedničkom odlukom Kluba i Lige, odlučeno je da je u redu za sve uključene ako KHL Medveščak Zagreb ne sudjeluje u kvalifikacijskoj rundi za doigravanje.

KHL Medveščak Zagreb zahvaljuje svojim navijačima na podršci koju su ove sezone pružili u Erste Bank Eishockey Ligi te za podršku momčadi kroz teško razdoblje proteklih nekoliko mjeseci.

Navijači su pokazali svoju ljubav prema hokeju i momčadi na nevjerojatan način i Klub im na tome neizmjerno zahvaljuje.

KHL Medveščak Zagreb svoju će posljednju domaću utakmicu u EBEL sezoni 2018./2019. odigrati u nedjelju, 3. veljače u Domu sportova protiv Orla iz Znojma.

Klub će putem svojih web stranica izvještavati javnost i navijače o svim novostima', piše u priopćenju.

  • +5
13. kolo EBEL lige, KHL Medveščak Zagreb - HC TWK Innsbruck Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL