KAD JE NEZAMJENJIV

Iz Italije stižu dvije vijesti o Mariju Mandžukiću; jedna nikako nije dobra za njega i Juventus

10.01.2019 u 17:02

Bionic
Reading

Talijanski mediji pišu kako je sad izvjesno da će Mario Mandžukić okončati karijeru u Juventusu, jer bi uskoro trebao potpisati ugovor do ljeta 2022. godine, a iz Torina dolazi vijest kako se hrvatski napadač ozlijedio

La Stampa piše da će bivši hrvatski reprezentativac potpisati novi ugovor prije utakmice s Atletico Madridom u osmini finala Lige prvaka, koja je na rasporedu 20. veljače.

Financijski detalji još nisu poznati, no za očekivati je kako će 'Stara dama' barem malo podebljati dosadašnjih tri i pol milijuna eura po sezoni, koliko je po starom ugovoru 'Mandžo' godišnje zarađivao u Torinu.

No to nije sve vezano u Super Marija. Bivši hrvatski reprezentativac ozlijedio je lijevo bedro te će propustiti utakmicu s Bolognom (subota, 20.45) u talijanskom Kupu, a upitan i za 16. siječanj, kada će Stara dama u Saudijskoj Arabiji igrati protiv Milana za trofej Superkupa.

Kapetan Juventusa Mario Mandžukić protiv Young Boysa Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL

Veliki je to hendikep za Massimiliana Allegrija, jer je ove sezone Mandžukić jedan od najboljih igrača u redovima vodeće momčadi talijanskog prvenstva te je svojim golovima odlučio par derbija.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.