VELIKA ČISTKA U MADRIDU

Iz Engleske dolazi nevjerojatna teorija; Luka Modrić je bivši u Realu, a zna se i tko je zamjena

20.11.2018 u 13:09

Bionic
Reading

U Realu se priprema prava čistka, a klub bi u budućnosti napustile najveće zvijezde kluba. I Luka Modrić se spominje među odlascima sa Santiaga Bernabea

U redovima aktualnog europskog prvaka očekuju nas velike promjene. Jasno je da Realu nedostaje svježe krvi koja bi trebala uskočiti umjesto onih koji su stariji, zasićeni prijašnjim uspjesima, onima koji su sve više u liječničkim rukama... A ima ih!

No engleski tabloid The Sun donosi nevjerojatnu teoriju da Real traži zamjene za svoje glavne zvijezde koje su trebale biti nosioci novog razdoblja u Madridu te pomoć mladim snagama.

Luki Modriću ugovor istječe u lipnju 2020., ali Englezi sumnjaju da će ga odraditi do kraja te da su 'kraljevi' već pronašli hrvatskom kapetanu zamjenu u Christianu Eriksenu. Danski reprezentativac već dugo godina uspješno nosi dres Tottenhama, a zanimljivo da je i Modrić u Real upravo došao iz londonskog kluba.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Osim toga nagađa se da su na izlaznim vratima Gareth Bale i Karim Benzema, još dva starosjedioca koja nisu zasad uspjela nadomjestiti golove Cristiana Ronalda. Umjesto njih na Bernabeo bi trebali stići Marcus Rashford i Edin Džeko (Roma).

Christian Eriksen Izvor: Društvene mreže