PSG SVE BLIŽE

Iz Dinama maknuli broj prodanih ulaznica

23.10.2012 u 08:07

Bionic
Reading

Sve je bliže utakmica trećeg kola Lige prvaka između Dinama i PSG-a, a iz hrvatskog prvaka još su jednom pozvali navijače na kupnju ulaznice

'Požurite po ulaznice za utakmicu Dinama i francuskog diva', poručili su preko svoje web-stranice iz Maksimirske 128.

No očigledno vapaj 'modrih' dosad nije urodio previše plodom. U ponedjeljak je bilo prodano manje od 6.500 ulaznica, a u utorak na Dinamovoj internet stranici više nema informacije o broju karata koje su kupili 'simpatizeri hrvatskog prvaka budući da gostujućih navijača neće biti.

Tako bi se na stadionu moglo naći oko desetak tisuća osoba što je jako malo s obzirom na to da u Maksimiru gostuje jedna od najskupljih europskih momčadi i da Dinamo dijeli lovu.

Cijene ulaznica

Sjever dolje 200 kuna, Jug 200 kuna, Istok 300 kuna, Zapad gore 300 kuna, Zapad dolje 400 kuna

Podsjećamo vas da će u prvih pet minuta poluvremena utakmice Dinamo - PSG na semaforu biti prikazano 20 dobitnih barkodova koji ulaze u natjecanje za nagradni fond od milijun kuna (10 osoba po 100 tisuća kuna).

Najkasnije 30 minuta po završetku utakmice, dođite do tribine Zapad. Javite se dežurnoj osobi kod ulaza u upravu kluba koja će provjeriti barkod s vaše ulaznice te vam objasniti koji su idući koraci.

Nemojte zaboraviti svoju ulaznicu i neki službeni dokument! Ako imate manje od 18 godina, dužni ste svoju ulaznicu predati osobi starijoj od 18 godina (staratelj ili rodbina) koja će vas predstavljati u natjecanju.