PREGOVORI SE NASTAVLJAJU

Iz Arsenala poručili Walcottu: Ne ucjenjuj nas

09.10.2012 u 15:22

Bionic
Reading

Predsjednik engleskog nogometnog Premierligaša Arsenala, Peter Hill-Wood, upozorio je javno Thea Walcotta da ne ucjenjuje klub koji ga je doveo tu gdje danas jest s previsokim zahtjevima u novom ugovoru

Walcottu (23) sljedećeg ljeta istječe ugovor s 'topnicima', te je već ovog siječnja u mogućnosti razgovarati s drugim zainteresiranim stranama i otići na kraju sezone bez odštete. Walcott je također javno izjavio da želi ostati na Emiratesu, ali čini se da predsjednik ne želi popustiti njegovim zahtjevima u novom ugovoru.

'Imamo svoju politiku što se visina plaća u klubu tiče i nismo je spremni mijenjati zbog jedne osobe, neovisno o kome se radilo', rekao je Hill-Wood te nastavio.

'Ponudili smo mu ugovor koji mu je očito bio neprihvatljiv i tu je kraj priče. Smatram da smo mu ponudili dosta. Njegovi ljudi i dalje razgovaraju s nama i pokušavaju koregirati ugovor, ali nemojte me pitati kad bi se sve to moglo riješiti jer zaista ne znam. Nadam se da će s vremenom doći k sebi i potpisati', rekao je pomalo ljutito predsjednik Arsenala.

'Bit će velika šteta ako ne potpiše. Međutim, plaće igračima u svijetu izmakle su svakoj kontroli. Ne želim da se isto dogodi i nama', zaključio je Hill-Wood.