JOŠ NIJE PREBOLIO CIBONU

Ivo Karlović: Neka Partizan osvoji Euroligu

04.05.2010 u 19:18

Bionic
Reading

Najviši tenisač svijeta, hrvatski Davis Cup reprezentativac Ivo Karlović, nastupa na ATP turniru u Beogradu gdje je privukao veliku pažnju srpskih novinara

Karlović je nakon slavlja u prvom kolu turnira na kojemu brani lanjski polufinale odgovarao na pitanja koja nemaju veze s tenisom.

'Nevjerojatno je tužno kako je Cibona izgubila finale NLB lige od Partizana. Bila je to odlična utakmica u kojoj su vaši igrali nešto bolje, ali izbacio bih onoga koji je upravljao satom na kraju utakmice', podsjetio se za Mondo.rs nevjerojatne Kecmanove trice za pobjedu.

Partizanu slijedi bitka za europskog prvaka. Karlović to nije znao.

'Navijat ću za Partizan. Ako su nas već dobili, neka pobjede i tamo', pokupio je simpatije 'div sa Šalate'.

S prvim nositeljem turnira, Novakom Đokovićem, Karlović je snimio pjesmu protiv droge.

'Hoću li se u Beogradu uhvatiti mikrofona. Čisto sumnjam… Dobro, možda ako popijem malo više.'

Neizbježna tema bio je i srpanjski teniski sraz Hrvatske i Srbije u Splitu. Ivo ponavlja da su izgledi za polufinale Davis cupa podjednaki, a upitan je i o nedolasku srpskog izbornika iz sjene Nikole Pilića.

'Ako i ne bude tamo, uvijek može nazvati. Može im se javiti i elektronski putem, ako se zna služiti tim stvarima', pecnuo je Ivo nekadašnjeg izbornika koji ga je u potpunosti ignorirao.

Upitan je i za atmosferu u Spaladium areni.

'Uvijek ima nekih ljudi koji graniče s idiotlukom, ali mi smo svi dobri prijatelji i nadam se da neće biti većih ekscesa. To bi, nakon toliko godina, bilo jako tužno', završio je razgovor za Mondo.rs najubojitiji server svijeta.