NAVIJAČI SANJAJU GLOBUSE

Ivici Kosteliću podrška sa svih strana

09.01.2011 u 18:38

Bionic
Reading

Iza Ivice Kostelića je sjajna rezultatska serija okrunjena posljednjom pobjedom u Adelbodenu i iz trenutačne perspektive slalomski majstor kotira kao prvi favorit u utrci za Veliki kristalni globus

Već u subotu, nakon petog mjesta u veleslalomu, internetski 'sandučić' Ivice Kostelića bio je pun čestitki i lijepih želja. Sve se još dodatno potenciralo nakon slalomskog trijumfa. Preko svoje službene stranice Ivica je primao čestitke iz svih hrvatskih regija, iz dijaspore, ali i od stranih obožavatelja.

Rijetko se, barem u Hrvatskoj, nađe internetski prostor koji je ispunjen tako pozitivnim vibracijama kao na chatu Ivičinih navijača.

'Suze nam idu na oči od sreće.... Bravo... volimo te svi!!' poruka je u koju stane još gomila sličnih. Dobio je poruke i potporu u utrci za skijaški sveti gral i iz Rusije, SAD-a, Koreje, Švicarske, BiH, Njemačke, Švedske, Slovenije, Finske… Mnogi žele da se sportašu koji je prošao više operacija od prosječne vrhunske momčadi otvore karte i da kraj sezone dočeka kao skijaški kralj.

Vožnja kojom je zadržao prednost i ostvario 13. pobjedu karijere