MIR U TOPLICAMA

Ivica: Sada mi je najvažniji psihički odmor

02.02.2011 u 10:51

Bionic
Reading

Uvjerljivo vodeći skijaš svjetskog kupa, naš Ivica Kostelić, još od ponedjeljka je na mini ciklusu oporavka u Daruvarskim toplicama. Društvo mu radi i Natko Zrnčić Dim

Kao što smo pisali, Ivica Kostelić, u društvu Natka Zrnčića Dima, od ponedjeljka do danas gost je Daruvarskih toplica, u kojima pod stručnim nadzorom dr. Božidara Egića odrađuje vježbe za opuštanje, ali i prikupljanje potrebne snage. Iako bi režim treninga običnim 'smrtnicima' bio poput pravog Iron-man triatlona, za Ivicu je to tek relaksacija. Stoga se ovakvi današnji rezultati ne trebaju opisivati kao slučajnost.


'Nakon velikog napora u siječnju, kratki odmor mi jako puno znači. Sve je podređeno opuštanju i skupljanju energije za daljnje napore. Daruvarske toplice moja su najdraža baza za oporavak i uz pomoć dr. Egića dan prolazi u fizikalnoj terapiji, vježbama na spravama, relaksirajućem plivanju, specijalnim masažama i laganim trčanjem. Osim fizičkog oporavka, tu mi je najvažnije psihičko opuštanje što mi je već pomoglo u više navrata, naročito na kraju prošle godine, a prije početka napornog siječnja', zaključio je Ivica Kostelić, kojem je društvo u Daruvarskim toplicama radio Natko Zrnčić Dim, 'susjed' s pobjedničkog postolja iz Chamonixa.