TEST PA AVANTURA

Ivica Kostelić prije krstarenja - u zračni tunel

24.05.2012 u 16:59

Bionic
Reading

Hrvatski skijaški savez i tvrtka Vipnet produžili su poslovnu suradnju na još dvije godine, sve do ZOI u Sočiju 2014. godine. Naravno, bio je to razlog da prva zvijezda hrvatskog skijanja, Ivica Kostelić dođe do Zagreba

Kada se potpisuje ugovor s jednim od najvažnijih sponzora, onda je logičnno da istome prisustvuje i najvažniji 'igrač'. Naravno, kada je u pitanju hrvatsko skijanje, sada dok nema Janice, odna je prvo ime svakako Ivica Kostelić, zbog kojeg suradnja HSS-a i Vip-a traje već pet godina.

Naš najbolji skijaš ima pred sobom još pet dana proljetnih treninga na Hintertuxu, austrijskom ledenjaku, a na jedan dan će otići u Dresden na testiranje opreme u zračnome tunelu. Tijekom proljetnih treninga Ivica nije osjećao veće zdravstvene probleme, no i koljeno i leđa bi mu se tu i tamo javili.

'Da bih mogao odraditi punom snagom završne dane na snijegu, požurio sam s injekcijom koju svakih mjesec i pol do dva redovito primam u koljeno i to mi je pomoglo', rekao je Ivica još jednom najavivši svoj odmor na gumenjaku kojim 5. lipnja iz Ičića kreće prema Peloponezu.