SLALOM U BANSKOM

Ivica ispao u prvoj vožnji

27.02.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Nakon subotnje superkombinacije u bugarskom zimovalištu Bansko u nedjelju se održava osmi slalom sezone

Nekakvih prevelikih promjena u vrhu neće više biti nakon što se niz stazu spustilo 30 skijaša. Mario Matt najbrži je u prvoj vožnji, iza njega je Herbst sa 12 stotinki zaostatka. Treći je Šveđanin Myhrer koji zaostaje 43 stotinki. Ivičin najveći suparnik u borbi za slalomski globus Grange trenutno drži šesto mjesto sa 68 stotinki zaostatka za vodećim Mattom.

Sa brojem 62 krenuti će Natko Zrnčić Dim.

Dvadeset skijaša je dosad prošlo stazu, prvi je Austrijanac Matt ispred svog sunarodnjaka Herbsta. Treće mjesto u prvoj vožnji drži Myhrer, četvrti je Kanđanin Janyk, peti je Deville, dok je šesti Grange. Kao što je već poznato, Ivica je ispao iz utrke.

Mario Matt uspio je s prvog mjesta skinuti Herbsta.

Stazu su dosad prošla deset skijaša. Nažalost, jedino Ivica Kostelić nije završio utrku. Trenutno je vodeći Herbst ispred Myhrera koji zaostaje 27 stotinki, dok trećeplasirani Janyk zaostaje 31 stotinku. Ivičin najveći suparnik u borbi za slalomski globus Francuz Grange drži peto mjesto.

Ivica je startao, ali je u drugom dijelu staze napravio grešku i na kraju ispao.

Trenutno je vodeći Austrijanac Herbst.
Pred skijašima je osmi slalom sezone. Ivica Kostelić se sa Francuzom Grangeom bori za slalomski globus. Hrvatski skijaš starta kao peti