SJEĆANJA NA 2001. GODINU

Ivanišević: Nije mi jasno kako sam osvojio Wimbledon

17.11.2009 u 20:54

Bionic
Reading

Veliki uspjeh Gorana Ivaniševića, koji je 2001. godine osvojio Wimbledon, kamo je stigao s pozivnicom, mnogi smatraju jednim od najvećih sportskih podviga. Tako su se prema tom velikom uspjehu ponijeli i na stranici Sportinglife.com, opisavši taj meč kao epski

U najavi turnira teniskih legendi, na kojem će se u Londonu od 1. do 6. prosinca u Royal Albert Hallu naći na AEGON Mastersu, uz Ivaniševića, velikani poput Stefana Edberg, Patricka Raftera, Marka Philippussisa te još nekoliko velikih imena, potpisnik teksta objavio je nekoliko Goranovih izjava.

'Ni danas mi nije jasno kako sam osvojio taj Wimbledon. Sve je bilo neobično, igrali smo finale trećeg ponedjeljka turnira, točno u podne. Bio sam sretan što će cijela priča napokon biti gotova. Nakon što sam realizirao četvrtu meč loptu i podigao trofej, sve mi se činilo kao jedan san kada sam se vratio kući. Čak i danas, kada pogledam snimku tog meča, još uvijek strahujem da ću izgubiti. Bio je to najveći sportski trenutak mog života', rekao je Ivanišević, a prenosi Sportinglife.com.

Uputio je Goran i pozivnicu svim ljubiteljima tenisa da se tih dana pojave u Londonu. Naime, Goran će s Rafterom ponovno odmjeriti snage.

'Patrick Rafter je sjajan momak, dobar prijatelj. Tog ponedjeljka nas dvojica odigrali smo neobično finale. I sigurno taj meč neće zaboraviti ni jedan ljubitelj tenisa. Sada nas očekuje novi meč, ali vjerujem da će se ljudi uvijek sjetiti onoga iz Wimbledona', zaključio je naš tenisač.