VELIKANI OZBILJNO ZAGRIZLI

Ivana Perišića Inter će jako teško zadržati ovog ljeta!

20.04.2017 u 21:03

Bionic
Reading

Britanski mediji tvrde da su Arsenal i Chelsea ozbiljno ušli u utrku za dovođenje Ivana Perišića koji se dokazao proteklih godina kao jedan od najboljih krilnih napadača na svijetu...

Naš 28-godišnji reprezentativac možda je s Interom daleko od velikih trofeja, no od sljedećeg ljeta mogao bi zaigrati u znatno jačem klubu.

Prema tvrdnjama britanskih medija, Perišića koji je upisao devet pogodaka i osam asistencija u svim natjecanjima ove sezone žele u svojim redovima engleski velikani Chelsea i Arsenal.

Inter će teško zadržati hrvatskog reprezentativca ovog ljeta, jer bogati klubovi neće štedjeti novac, a odšteta bi mogla biti i veća od 30 milijuna eura, što je iznad njegove trenutne procijenjene vrijednosti.

Bivšeg nogometaša Wolfsburga i Borussije Dortmund i prije se povezivalo s transferom u velike klubove, uključujući i Barcelonu, posebno nakon impresivnih igara na prethodna dva velika natjecanja za hrvatsku reprezentaciju. No, možda je baš tek sada zreo za veliki korak naprijed u karijeri i igranje u redovima bogatog i moćnog velikana...