otkrio pravu istinu

Ivan Rakitić sasvim iskreno prokomentirao svoj odnos s Lionelom Messijem i Luisom Suarezom s kojima se navodno nikada nije dobro slagao

19.09.2020 u 12:01

Bionic
Reading

Ivan Rakitić komentirao je navode španjolskih medija kako se nikada nije dobro slagao s Messijem i Suarezom

Ivan Rakitić je bio prvi igrač koji je napustio Barcelonu nakon potopa od Bayerna u Ligi prvaka i visokog poraza od 8:2. Katalonci su smijenili trenera Quiquea Setiena i krenuli u veliku rekonstrukciju ekipe, a hrvatski reprezentativac se vratio u Sevillu iz koje je prije šest godina i otišao u Barcu.

Iako je Rakitić često isticao koliko mu kao suigrač znači Lionel Messi, španjolski mediji su u više navrata pisali kako se s argentinskim čarobnjakom i Luisom Suarezom hrvatski veznjak nikada nije slagao. Te navode je Raketa prokomentirao u razgovoru za 'El Desmarque'.

'Rekao sam svoju stranu priče. Nisam nikada s njima imao bliski prijateljski odnos, ali vjerujem da je to jako teško u grupi od 23 ili 24 igrača. Moji najbliži prijatelji bili su Andres Iniesta, Ter Stegen, Boateng i Junior Firpo', otkrio je Rakitić pa nastavio:

'No, jako poštujem i Messija i Suareza. Bili su moji suigrači šest godina i jako su važni igrači za klub. Na terenu smo odlično funkcionirali i jako ih poštujem. Tijekom 'lockdowna' uzrokovanog koronavirusom smo svi bili jako bliski. Bili smo gotovo pa susjedi. Zahvalan sam im na tome kako su me tretirali tijekom godina', zaključio je Rakitić.