zato ga vole

Ivan Rakitić najprije je zabio gol u 96. minuti za pobjedu, a onda poslao dirljivu poruku o kojoj će se u Sevilli još dugo pričati

16.09.2020 u 09:54

Bionic
Reading

Ivan Rakitić se nakon gola prisjetio preminulog Josea Antonija Reyesa čiju desetku sad nosi na dresu

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić se prije dva tjedna vratio iz Barcelone u Sevillu iz koje je otišao na ljeto 2014. godine. U utorak je, u povratničkom debiju, u prijateljskoj utakmici s Levanteom zabio pobjednički gol i odmah pokazao da se vratio kao pojačanje.

Rakitić je u igru ušao u drugom poluvremenu, a gol je zabio u 96. minuti nakon kornera. U Sevilli će nositi broj 10 koji mu je ostavio Ever Banega odlaskom iz kluba. Sevilla je protiv Levantea gubila 0:2 na poluvremenu, ali onda i kreirala preokret i na kraju slavila s 3:2.

Ova utakmica će pobjednicima Europske lige poslužiti i kao priprema za utakmicu europskog Superkupa koji se održava 24. rujna u Budimpešti. Sevilla će igrati protiv Bayerna, a to će biti 150. službeni nastup Ivana Rakitića za klub. Nakon utakmice s Levanteom, Rakitić je prokomentirao svoj pogodak i jednom rečenicom oduševio navijače.

'Gol sam posvetio svojoj obitelji, supruzi i rodbini koja je stalno uz mene. Željeli su me opet vidjeti u dresu Seville, a stvarno je poseban osjećaj nositi broj koji je imao i Jose Antonio Reyes. Siguran sam da je sretan zbog gola i da nas prati od gore', rekao je Raketa i ganuo navijače sjećanjem na preminulu legendu kluba.