u bayernu nezadovoljni

Ivan Perišić sve iznenadio izjavom o svojim planovima; poslao je i znakovitu poruku kritičarima

22.01.2020 u 11:46

Bionic
Reading

Od dolaska na posudbu iz talijanskog Intera u Bayern hrvatski reprezentativac Ivan Perišić proživljava turbulentno razdoblje i nije sigurno hoće li ga moćni bavarski klub zadržati

Jedan od glavnih razloga, kada je ljetos Ivan Perišić stigao na posudbu iz talijanskog Intera u Bayern, svakako je bio trener Niko Kovač. No, iako je stigao s reputacijom iskusnog golgetera u Bayernu nisu zadovoljni njegovim igrama i kako se doznaje eventualni otkup ugovora u ljeto je navodno – odbijen.

To znači da bi se uporni Omišanin Perišić trebao vratiti u Inter.

U razgovoru za minhenski Abend Zeitung, razgovarajući o karijeri i planovima, između ostalog je rekao:

'Za sada je ovdje u Münchenu sve odlično, jako sam zadovoljan, kako poslovno, tako i privatno. Idem polako naprijed korak po korak i zasad mi, mislim, ide odlično', kazao je 30-godišnji Perišić koji je na 13 utakmica u Bundesligi zabio svega četiri gola.

No, osim priča da ga Bayern neće zadržati Perišića je jako zasmetalo što se potencira kako će uskoro imati 31 godinu i da je njegova karijera u padu.

'Svjestan sam tih priča, ali imam tek 30 godina i osjećam se sjajno! Znam da mogu još mnogo toga pružiti nogometu i ne namjeravam još barem sedam-osam godina otići u igračku mirovinu', poslao je jasnu poruku ponosni Dalmatinac Perišić koji očito namjerava igrati 'dok ga noge služe'. Pa ako treba i do 40. godine života.