u sjajnoj je formi

Ivan Perišić nakon dva gola Cagliariju progovorio o planovima

06.03.2017 u 07:02

Bionic
Reading

Hrvatski je reprezentativac jedan od najzaslužnijih za to što je Inter još uvijek u konkurenciji za jedno od mjesta koja vode u europska natjecanja sljedeće sezone

Inter je protutnjao Sardinijom, Cagliari je stradao 5:1, a jedan od najboljih u redovima 'nerazzurra' bio je Ivan Perišić. Zabio je dva gola... Nakon utakmice hrvatski je reprezentativac progovorio o željama i planovima do kraja sezone.

'Za prvi gol zaslužan je Banega koji me sjajno vidio, dao mi perfektnu loptu, ja sam ju dobro primio pa nije bilo teško zabiti. Najvažnije je da smo pobijedili. Nije se bilo lako vratiti nakon poraza od Rome. Željeli smo pobjedu, zabili smo pet golova i dobili ono što smo tražili', kazao je Perišić.

Inter trenutno od Lige prvaka dijeli šest bodova, do kraja sezone ima dovoljno utakmica da pokuša 'uhvatiti' treće mjesto.

'Sve je moguće, pogotovo u nogometu. Još je 11 utakmica, 33 boda, a mi moramo vjerovati do kraja. Nešto nam je nedostajalo u prvih deset utakmica, a to smo očito sad dobili s trenerom Piolijem. Na nama je da naporno radimo do kraja pa ćemo vidjeti što će biti', razmišlja Perišić koji o bivšem treneru Franku De Boeru nije želio razgovarati:

'O De Boeru ne želim govoriti, gledamo naprijed. Idemo dobiti sve do kraja.'

>> VIDEO: Perišić se raspucao, zabio je dva gola u Interovoj pobjedi na Sardiniji

Novi je trener očito pronašao idealnu poziciju za Perišića.

'Volim igrati više naprijed, ali uvijek ću slušati trenera što želi. Uvijek sam na raspolaganju, a mislim da je danas bila naša najbolja utakmica', zaključio je hrvatski reprezentativac koji je ove sezone u Serie A za Inter zabio devet golova uz sedam asistencija!