kaos na san siru

Ivan Perišić i Marcelo Brozović doznali šokantne vijesti; kakva je uopće budućnost hrvatskih reprezentativaca u redovima Intera?

30.09.2021 u 18:26

Bionic
Reading

Talijanski nogometni prvak Inter iz Milana potvrdio je gubitak od čak 245.6 milijuna eura za razdoblje 2020./'21.,što je rekordni iznos gubitka nekog kluba u Serie A

Inter je tako na vrhu ljestvice najvećih gubitaša smijenio Juventus, koji je ranije iskazao minus od 209.9 milijuna eura za isto razdoblje.

Klub hrvatskih reprezentativaca Marcela Brozovića i Ivana Perišića imao je više nego dvostruko veći gubitak nego godinu prije (102.4 milijuna eura), ali su - za utjehu - osvojili naslov prvaka nakon dužeg vremena.

Zbog pandemije koronavirusa, i prihodi su također bili manji i iznosili su 364.7 milijuna eura.

  • +10
Šahtar - Inter Milano, Liga prvaka, 28.9.2021. Izvor: EPA / Autor: Sergey Dolzhenko

Poslovanje Intera prethodnih godina bilo je prilično skromno, ali u milanskoj momčadi se nadaju da će otvaranje stadiona za gledatelje pomoći u ovim teškim vremenima.

No, talijanski mediji tvrde kako se ova rupa u klupskom proračunu može sanirati samo prodajom igrača, pa će se praktički svi prvotimci - a među njima su Perišić i Brozović - već ove zime naći na transfer listi.