VELIKA JE TO PROMJENA

Ivan Perišić dobio financijsku ponudu života; postao bi najplaćeniji hrvatski sportaš ikad, ali...

21.06.2019 u 18:49

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić dobio je financijsku ponudu života, ali na takvu promjenu teško se odlučiti iako su u igri ogromni milijuni

Prema pisanju talijanskih medija u milanski Inter stigla je ponuda iz Shanghai Shenhua za našeg ofenzivca u iznosu od 25 milijuna eura.

Isto tako kineski prvoligaš daje Perišiću ugovor kakav ne može dobiti nigdje u Europi, odnosno nevjerojatnih 36 milijuna eura za tri godine. To je 12 milijuna po sezoni po čemu bi Interov ofenzivac postao uvjerljivo najplaćeniji hrvatski sportaš ikad, jer je to sada Luka Modrić sa oko osam milijuna eura u Realu.

No u Interu navodno nisu zadovoljni sa ponuđenom odštetom i talijanski velikan volio bi dobiti deset milijuna eura više – 35.

Isto tako nešto se mora pitati i 30-godišnjeg igrača, jer nije lako napustiti nogometnog diva i jednu od najjačih liga te spakirati kofere i otići u potpuno drugačije okruženje, u zemlju u kojoj se puno ulaže u nogomet, ali je po kvaliteti jako daleko i od prosječnih europskih liga.

  • +7
Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia