BILIĆ ZADOVOLJAN

Ivan Jurić će debitirati protiv Rumunjske!

11.01.2009 u 10:25

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije ovog je vikenda na djelu gledao veznjaka Genove Ivana Jurića. Zadovoljan viđenim, izbornik je odlučio da će 34-godišnji nogometaš dobiti pozivnicu za prijateljski ogled s Rumunjskom

Odlaskom Nike Kovača iz reprezentacije krenula je potraga za čovjekom koji bi popunio rupu na poziciji zadnjeg veznog. Već ranije je Slaven Bilić kazao da će otputovati u Italiju i na licu mjesta pogledati Ivana Jurića koji igra u Genovi. Prvi sljedeći test Kockastih na rasporedu je 11. veljače u Bukureštu gdje igramo protiv Rumunjske.

U subotu ga je izbornik gledao i onim što je vidio bio je izuzetno zadovoljan. Bilić je u razgovoru za Sportske novosti otklonio sve dileme oko Jurića.

'Iako će u kolovozu navršiti 34, trči kao mladić. Ja sam mu objasnio gdje ga vidim u našem sastavu, uvjeren da je kadar zamijeniti dosadašnjeg kapetana i odigrati po našem ukusu. Dobit će pozivnicu za Bukurešt i debitirati 11. veljače!' kazao je Bilić koji će Ivana Jurića još jednom pogledati, no bez obzira, pozivnica na adresu veznjaka Genove dolazi.