zaniolo oduševio

Italija na nogama zbog rimskog heroja Lige prvaka: Nova zvijezda je rođena...

13.02.2019 u 08:48

Bionic
Reading

Nakon što je s dva gola donio pobjedu Romi protiv Porta u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, talijanski mediji s oduševljenjem pišu o Nicoli Zaniolu...

Mladi 19-godišnji veznjak dočekao je svoj trenutak slave ovog utorka na Olimpicu. Zabio je dva pogotka u pobijedi Rome 2:1 protiv Porta i tako izazvao oduševljenje rimskih navijača, ali i talijanskih medija.

  • +3
Liga prvaka: Roma - Porto, Nicola Zaniolo u akciji Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Zvijezda je rođena!', piše dnevnik Corriere dello Sport i naglašava da je Zaniolo postao najmlađi nogometaš Rome u povijesti koji je zabio u nokaut fazi Lige prvaka, kao i najmlađi Talijan koji je postao dvostruki strijelac u ovom natjecanju.

Riječ je o tinejdžeru koji je prošao omladinske škole Fiorentine i Virtus Entelle, a zatim stigao u Inter gdje je s juniorskom momčadi osvojio titulu i bio najbolji strijelac prvenstva.

No, milanski klub pristao ga se odreći i dati Romi, zajedno s Davideom Santonom, da bi se dokopao Radje Nainggolana.

Nakon impresivnog nastupa talijanskog U-21 reprezentativca ovog utorka, čini se da je Inter donio još jednu pogrešnu poslovnu odluku.

'Puno se toga događalo, ali sada sam sretan što samo ovo mogao napraviti za ekipu. Zabiti pogodak ove večeri probudilo je kod mene jedinstvene emocije i nadam se da će se još puno puta ponoviti,' izjavio je Nicola Zaniolo nakon utakmice.

Bili su to njegovi prvi golovi u Ligi prvaka, dok je u Seriji A već tri ranije zabio. Nakon umirovljenja legende Roma je u potrazi za novim Tottijem, a Nicola je istaknuo kandidaturu za mjesto nasljednika...