MOGLO JE I BOLJE

Islandski mediji: Dobra igra i sudačke pogreške

17.01.2012 u 10:28

Bionic
Reading

U islandskom taboru vladalo je veliko razočaranje. Ne toliko igrom, koliko rezultatom jer je Hrvatska u završnici stigla do važne pobjede na startu prvenstva

Islandski izbornik Gudmundur Gudmundsson temperamentno je vodio utakmicu. No nije pronašao način da odvede svoju reprezentaciju do prve pobjede protiv Hrvatske na velikim natjecanjima.

'Igra je bila dobra i korektna, ali izgubili smo od velike momčadi. Zadovoljan sam predstavom, ali ne i rezultatom. Napadački smo bili u redu većinu vremena, ali u zadnjih sedam minuta napravili smo pogreške kod čistih šutova, što nas je koštalo najmanje boda', rekao je islandski stručnjak.

Slično kao i on razmišlja jedan od ponajboljih Islanđana Aron Palmarson.

'Jako sam razočaran, jer smo izgubili utakmicu u kojoj smo vodili 50 minuta. Nažalost, oni su bili jači od nas u zadnjih deset minuta.'

Što se tiče islandskih medija (sport.is), oni hvale igru svojih izabranika, ističu da je nedostajalo malo sreće i koja sudačka odluka na njihovu stranu kako bi sve bilo drugačije. Taj sportski portal piše o bizarnim sudačkim pogreškama na njihovu štetu i sretnoj hrvatskoj pobjedi.