SVJETLOSNE GODINE

Iskreno mišljenje koje se neće svidjeti Đokoviću i cijeloj Srbiji

17.06.2017 u 18:14

Bionic
Reading

Španjolski tenisač Tommy Robredo (35) govorio je o najboljim tenisačima današnjice te je rekao nešto što se neće svidjeti navijačima Novaka Đokovića

Posljednjih godina teniski svijet je dosta pisao o 'velikoj četvorci' (Federer, Nadal, Đoković, Murray), ali Robredo, koji je u karijeri osvojio 15 titula na ATP-u, ima drugačije mišljenje. 'Nikada ne bih rekao velika četvroka, nego dvojica, jer su Federer i Nadal na drugoj razini, neka druga dimenzija', izjavio je Robredo za El Mundo Deportivo.

'Rafa je osvojio Roland Garros, Monte Carlo i Barcelonu deset puta, lako je to reći, ali kada razmislite to je nešto nevjerojatno. Nadal je uzor zbog svega što je napravio, zbog toga što tako dugo traje, radi osvojenih Grand Slamova, Mastersa 1000, autograma koje je potpisao. U usporedbi sa Đokovićem, Nadal je svjetlosne godine ispred. Možda griješim, ali to je moje mišljenje,' dodao je trenutačno 202. igrač svijeta.

Nadal vs Federer, svi meč poeni

'A što se tiče Federera dovoljno govori da nije igrao šest mjeseci, a njegova oprema je najprodavanija na svijetu,' jasan je bio Robredo.

Inače, Federer je osvojio 18 Grand Slamova, Nadal 15, Đoković 12, a Murray 3.