ODLAZAK SA STILOM

Ipak sretan završetak Romine i Tottijeve bajke

08.12.2015 u 14:07

Bionic
Reading

Ružno je u ušima nogometnih romantika zvonila priča iz Rima u kojoj su se Roma i njezina najveća legenda Totti natezali oko dvogodišnjeg ugovora. Čini se da je ipak pronašen način da se ta veličanstvena priča završi na adekvatan način

Zlatni dečko Rome 39-godišnji Francesco Totti vjerojatno neće okončati igračku karijeru na kraju ove sezone, kao što je najavio, jer ga predsjednik kluba James Pallotta nagovara da odigra još jednu sezonu, te da u ljeto 2017. godine završi karijeru, objavili su u ponedjeljak talijanski mediji.

Zbog ozljede butnog mišića Totti je ove sezone odigrao samo tri utakmice. Iako je imao brojne izdašne ponude tijekom karijere, od Real Madrida, Intera, Chelseja, ipak je ostao u Romi s kojom je osvojio jedno prvenstvo i dva domaća kupa, a bio je i član talijanske reprezentacije koja je osvojila Svjetsko prvenstvo 2006. godine.

Jednogodišnji ugovor razumno je rješenje. Ako legenda pronađe novi zamah lako će ga opet produljiti... Do sada je Totti upisao 746 nastupa, uz 'okruglih' 300 službenih golova i 187 dodavanja u dresu s vučicom.

Totti je i danas sjajan nogometaš, samo da ga ozljede puste da priču završi u stilu