NE SJEĆAM SE

Internet se brutalno sprda s Modrićem; osvanuli i ružni grafiti

14.06.2017 u 12:16

Bionic
Reading

Kapetan nogometne reprezentacije Luka Modrić poslije svojeg iskaza na suđenju Zdravku Mamiću pao je u očima hrvatske javnosti te su osvanuli ružni grafiti, a krenulo je i sprdanje na društvenim mrežama

Zdravka Mamića, njegova brata Zorana Mamića, bivšeg direktora Dinama Damira Vrbanovića i poreznika Milana Pernara optužuje se da su oštetili Dinamo za nešto manje od 116 milijuna kuna, a državni proračun za barem 12,2 milijuna kuna neobračunatog i neplaćenog poreza i prireza.

Na suđenju je ispitan i Luka Modrić koji je očigledno doživio težak gubitak pamćenja pa je na većinu pitanja odgovarao 'ne sjećam se'.

Veznjak Reala nije se mogao sjetiti ni kada je debitirao za reprezentaciju (1. ožujka 2006. protiv Argentine), što je stvarno čudno za nekoga tko je dobio kapetansku traku.

Poslije ispitivanja Modrić više nije toliko omiljen među običnim narodom.

  • +3
Uvredljivi grafiti protiv Luke Modrića u Zadru Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc / CROPIX

Tako su u srijedu ujutro na hotelu Iž i oko njega u zadarskoj četvrti Voštarnica osvanuli grafiti i transparenti s uvredama na račun Modrića. Inače, on je s obitelji kao prognanik iz mjesta Zatona Obrovačkog živio u hotelu Iž velik dio djetinjstva.

Osim toga, i na društvenim mrežama pojavilo se na desetke postova s posebnim montažama fotografija kojima se autori sprdaju s kapetanom Hrvatske i njegovom iznenadnom amnezijom.