kako ga zadržati?

Inter svojoj zvijezdi nudi dvostruko veći ugovor jer je Barcelona već krenula u akciju...

07.07.2020 u 21:24

Bionic
Reading

Lautaro Martinez je u Inter stigao u srpnju 2018. godine iz argentinskog Racinga i ugovor mu ističe tek u lipnju 2023. godine. No, u sadašnjem ugovoru ima klauzulu po kojem može otići ako netko pristane platiti odštetu od 110 milijuna eura

Talijanski mediji bliski Interu tvrde kako će čelnici 'nerazzurra' ponuditi novi ugovor argentinskom napadaču Lautaru Martinezu (22) po kojem bi zarađivao pet milijuna eura na godinu, odnosno duplo više negoli što sada zarađuje!

Naime, Inter na sve načine pokušava zadržati sjajnog napadača koji je ove sezone u Serie A zabio 12 golova te još pet u Ligi prvaka.

Najveći interes za Martineza pokazuje Barcelona koja mu je nudila petogodišnji ugovor po kojem bi zarađivao 12 milijuna eura po sezoni. No, Barca nije voljna isplatiti 110 milijuna eura, već je Interu ponudila da dio odštete bude u novcu uz dvojicu svojih igrača, Nelsona Semeda i Samuela Umtitija.

  • +5
Serie A, Parma - Inter Izvor: Profimedia / Autor: Nicolň Campo / ddp USA / Profimedia

Problem je u tome što Lautaro u sadašnjem ugovoru ima klauzulu po kojoj može otići ako netko do 7. srpnja, odnosno danas do ponoći, pristane platiti odštetu od 110 milijuna eura.

Inter je tu ponudu Barcelone kategorički i ako do ponoći ne stigne ponuda vrijedna 110 milijuna eura može krenuti u pregovore s Lautarom Martinezom o produženju suradnje.