PREOKRET U ZAPREŠIĆU

Inter protiv Šibenika do trećeg mjesta HNL-a

08.04.2011 u 20:08

Bionic
Reading

Nogometaši Intera u 24. kolu na svom travnjaku preokrenuli su početno vodstvo gostiju iz Šibenika i s konačnih 3:2 (2:1) upisali 11. ligašku pobjedu sezone

Inter je od početnih minuta zagospodario terenom, ali nakon propuštenih uvodnih prilika Šibenik je odgovorio kontrom. Alispahić je bio kreator, a strijelac u 27. minuti Bačelić Grgić i Dalmatinci su domaćine stavili na veliku kušnju.

Ipak, igrači Ilije Lončarevića već do pauze su preokrenuli rezultata, a večeras solidnog Blaževića svladali su Budimir u 39. i Barišić u 43. minuti dvoboja. I u nastavku su Zaprešićani krenuli odlučno i u 58. minuti golom Trajkovskog sasvim su se približili trećoj pobjedi u zadnjih pet kola.

Gosti su u posljednjoj minuti ublažili poraz golom Brečevića, a malo ranije pogodili su i gredu, ali kući odlaze praznih ruku i sa imperativom pozitivnog rezultata u idućem kolu kada će na svom Šubićevcu dočekati Zadar.

Inter je s novom pobjedom (barem) privremeno preskočio Cibaliju i Split te se nalazi na trećem mjestu ljestvice, odmah iza Dinama i Hajduka.

OSTALI DVOBOJI (subota):

Hrvatski Dragovoljac – Slaven Belupo (16)
Karlovac – Cibalia (18)
Rijeka – Zagreb (18)
Dinamo – lokomotiva (18)
Split – Istra 1961 (18)
Zadar – Osijek (18)
Varaždin – Hajduk (20.10)