NAVIJAČI U ČUDU

Inter Nedvedu ponudio dvogodišnji ugovor

11.07.2009 u 11:12

Bionic
Reading

Dugogodišnji igrač Juventusa, Čeh Pavel Nedved, iako je u poznim godinama, i dalje je tražen. Bez obzira što je na kraju prošle sezone izjavio da se ostavlja nogometa, Nedved je dobio ponudu od milanskog Intera, što je razgnjevilo i Juventusove i Interove navijače

Bez obzira što na leđima nosi već 37 ljeta te što je planirao otići u igračku mirovinu, Pavela Nedveda bismo mogli gledati i u narednoj sezoni na nogometnim travnjacima.

Češki internacionalac je godinama nosio dres Juventusa, a sada je dobio ponudu dvogodišnjeg ugovora od Intera i, kako pišu talijanski mediji, Nedved bi uskoro trebao potpisati ugovor s prvacima.

Već sama najava da bi Nedved mogao nositi dres Intera ražestila je navijače Juventusa i Intera i rastužila legendu Juventusa Del Piera koji je kazao kako je pokušao doći do Nedveda da mu objasni o čemu se radi i zašto odlazi u Inter.

Nedved je potpuno zbunio ljude u Juventusu jer mu je torinski klub nudio novi ugovor, no Čeh ih je odbio tvrdeći kako namjerava završiti karijeru, no ispada da se na kraju predomislio, a navijači će mu teško oprostiti ovu odluku jer odlazi u redove Intera.