kocka i izlazi

Inter ga platio 38 milijuna eura i požalio; u siječnju ga žele pod hitno prodati

24.12.2018 u 13:23

Bionic
Reading

Vodstvo talijanskog nogometnog velikana Intera izgubilo je strpljenje s belgijskim veznjakom Radjom Nainggolanom (30) i prema vijestima koje stižu s Apenina, milanski klub ga je spreman prodati u siječnju

Nainggolan je stigao među 'Nerazzurre' u lipnju ove godine iz Rome za 38 milijuna eura, međutim više se istaknuo nedisciplinom nego dobrim igrama.

Talijanski mediji su naveli i kako ima problema s kockanjem i noćnim izlascima.

Vodstvo kluba ga je u nedjelju suspendiralo zbog nediscipline jer je više puta kasnio na treninge zbog čega neće konkurirati za derbi protiv Napolija u srijedu. Novi sportski direktor Beppe Marotta želi uvesti disciplinu u prvu momčad, a prvi koji je to osjetio na svojoj koži je Belgijanac koji je pored suspenzije kažnjen i sa 100. 000 eura.

Talijanski mediji nagađaju kako će ga Inter pokušati prodati u siječnju kako bi vratio barem dio uloženog novca. Piše se kako bi bivši belgijski reprezentativac karijeru mogao nastaviti u Kini.

Belgijanac je za Inter upisao svega 14 nastupa i pritom postigao tri gola. Zanimljivo, mladi Nicolo Zaniolo koji je u sklopu Nainggolanovog transfere preselio u Romu igra sjajno, pa se čini kako je Inter načinio dvostruku pogrešku.