IZBOR AMERIKANACA

Imamo prvo 'zlato': Antonija Mišura najljepša olimpijka

09.08.2012 u 10:18

Bionic
Reading

Do početka Olimpijskih igara ostalo je još nekoliko dana, ali hrvatska ekspedicija već ima jedno "zlato" u džepu. Američki portal Bleacherreport proglasio je našu košarkašicu Antoniju Mišura najljepšom sportašicom Igara!

'Olimpijske igre su odlična prilika da vidimo neke od sportaša koje inače ne bismo mogli vidjeti. U prvom redu, košarkašicu Antoniju Mišura. Hvala vam, Olimpijske igre! Misterij zvan Mišura se polako rasvjetljava...', stoji u popratnom komentaru izbora najljepše sportašice koja će se natjecati u Londonu.

Amerikanci su o našoj sportašici uspjeli iskopati neke osnovne podatke, ali pozivaju sve koji znaju više o njoj da se uključe. I jedva čekaju vidjeti Antoniju kako dribla na parketu u Londonu.

Nije ovo prvi put da je Antonija na nekom natjecanju proglašena misicom, bila je najljepša igračica Mediteranskih igara 2009., no ovo je priznanje ipak koji rang veće. U konkurenciji su bile sportašice iz cijelog svijeta, među kojima zaista ima ljepotica poput srbijanske tenisačice Ane Ivanović, njene njemačke kolegice Julije Görges, talijanske odbojkašice s pijeska Marte Menegatti.