VEZNJAK KAISERSLAUTERNA

Iličeviću Bilićev poziv za Maltu i Norvešku?

19.09.2010 u 10:05

Bionic
Reading

Na tribinama stadiona u Kaiserslauternu na utakmici između domaćina i Hoffenheima pojavio se i član Bilićeva stručnog stožera Nikola Jurčević koji je gledao potencijalne hrvatske reprezentativce

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju očekuje kvalifikacijska utakmica za EURO 2012. s Maltom (9. listopada) i prijateljski ogled s Norveškom (12. listopada). Izbornik Slaven Bilić popis igrača za nove ispite objavit će najvjerojatnije 24. rujna, a na njemu bi se mogla naći neka nov(o)a ime(na).

Nikola Jurčević boravio je u Njemačkoj gdje je pogledao bundesligaški okršaj između Kaiserslauterna i Hoffenheima. Razlog njegova dolaska nije bio gostujući branič Josip Šimunić koji je nezamjenjivi član hrvatske reprezentacije nego dvojica Hrvata u dresu domaće družine – Srđan Lakić i Ivo Iličević.

'I Lakić i Iličević bili su mladi reprezentativci. Dobro igraju, a posebice Iličević kojeg dugo pratimo', otkrio je Jurčević za SN koji je ostao tajanstven po pitanju hoće li Iličević biti uključen u kadar za predstojeće utakmice.

Iličević igra na poziciji veznog igrača i upotrebljiv je na više pozicija u sredini terena, a Bilić je prije nekoliko tjedana potvrdio da ga neće ignorirati ako bude nastavio igrati na tako visokoj razini.