JOŠ NEMA DOGOVORA

Igrači uz Pamića, štrajk se nastavlja

09.03.2011 u 15:03

Bionic
Reading

Karlovačka kriza i dalje traje. Igrači su nastavili štrajk sve dok uprava ne pomiluje trenera Igora Pamića i vrati ga na klupu

Iako su se igrači ujutro u 10 sati, u vrijeme kad je zakazan trening, pojavili na stadionu, ostali su dosljedni u svojoj odluci da ne treniraju te su se nakon pola sata razišli.

'Ovo što se događa našem šefu nije u redu. Zato smo i dalje dosljedni našoj odluci da nećemo na teren dok se on ne vrati. Svjesni smo svih posljedica koje iza toga stoje, a spremni smo čak i na raskid ugovora, no nećemo se povući', rekao je kapetan Josip Jerneić.

Na stadionu su bili gotovo svi koji se na bilo koji način vežu uz klub izuzev predsjednika Turkovića. Pamić je sjedio u klupskom kafiću, kraj njega bio je i pomoćni trener Kuljanac, s radnicima je razgovarao tajnik Dražen Mejašić, a stigli su i Gademzi koji su dan ranije stadion napustili tek nakon što su izviždali predsjednika Turkovića na odlasku.

'Pokušavaju me nagovoriti na neki sastanak. Naravno da sam za to i za dogovor, no poučen prethodnim slučajevima, tražio sam da na sastanku budu i predstavnici Gademza i igrača', rekao je Pamić.

Inače, oglasio se i Branko Vukelić koji je izjavio da sve strane trebaju sjesti i razgovarati, jer je to jedino rješenje, a da u ovom sukobu vjeruje više upravi nego Igoru Pamiću.