A ON TVRDI DA JE NAIVAC

Igrač Splita navodno ukrao TV, policija ga prijavila

17.11.2011 u 12:58

Bionic
Reading

Nogometaš Splita Predrag Šimić našao se u središtu zbog navodne krađe TV aparata, a zbog čega je splitska policija podnijela kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu. Sumnjiče ga kako je 11. studenog u jutarnjim satima na oglasno-izložbenom prostoru H1 Telekoma ukrao LCD televizor vrijedan 12.000 kuna u prodajnom centru Joker u Splitu

Nogometaš Splita tvrdi da je sve bio tek nesporazum jer da mu je prišao čovjek koji mu sučinio poznatim te da je prihvatio njegovu uslugu. Stajao je na izložbenom prostoru H1 Telekoma, a u razgovoru mu je spomenuo kako razgleda televizore jer namjerava kupiti novi. Muškarac mu je rekao da ne kupuje televizor, već da pričeka par sati, da se završi promotivna akcija, te da će mu jednoga s otpisa prodati jeftinije.

'Bio sam naivan, žrtva velike prevare i to ću dokazati', rekao je prevareni Šimić, koji je dotičnom dao 1.500 kuna i uzeo televizor, kojeg su djelatnici spakirali stvari na štandu.

'Imali smo dogovor da će mi on račun i garanciju dati dan kasnije, kad mu predam ostatak novca', kaže osumnjičeni kojeg se na snimkama vidi kako šeta prodajnim centrom s televizorom u jednoj, te 2,5-godišnjom kćeri u drugoj ruci.

'Policiji je odmah bilo jasno da nisam lopov, kazali su mi da se vidi po snimci da ne bježim. Najgore od svega je što je taj prevarant dobro znao što radi, njega se ne vidi na nadzornim kamerama, stalno je ili okrenut leđima ili iza stupa'.

Šimić se nada kako će istina ipak izaći na vidjelo.

'TV sam odmah vratio, tako da je jedina šteta prouzročena meni. Bio sam naivan i to sam skupo platio, no vjerujem da ću ja tog prevaranta sresti negdje'.