JE LI MOGAO BOLJE?

Igrač koji je izludio zvijezde Reala za nagradu seli u – drugu ligu!

01.02.2017 u 11:32

Bionic
Reading

Gaku Shibasaki s dva je pogotka u finalu Svjetskog klupskog prvenstva umalo šokirao Real Madrid, no to mu je donijelo ove zime tek transfer u španjolskog drugoligaša Tenerife...

Japanski 24-godišnji napadač bio je tijekom prosinca jedna od glavnih zvijezda Fifinog klupskog SP-a, a njegova dva gola donijela su Kashimi preokret u finalu protiv Reala, da bi 'kraljevski klub' ipak stigao do pobjede 4:2 nakon produžetka.

Shibasaki je za svoj nastup dobio Fifinu brončanu loptu i ostaje u sjećanju njegova zajednička fotografija s Cristianom Ronaldom i Lukom Modrićem, a nikog ne iznenađuje što je mjesec dana nakon takvog nastupa ostvario transfer i seli u Europu.

No, ipak je iznenađenje da seli u drugu španjolsku ligu u redove Tenerifea koji je osigurao njegove usluge na bazi posudbe s mogučnošću otkupa ugovora sljedećeg ljeta.

Tako Shibasaki napušta Kashimu u kojoj je igrao tijekom cijele svoje seniorske karijere, a s njom je osvojio jedno japansko prvenstvo te četiri puta nacionalne kupove. Europa je ipak druga priča i vidjet ćemo hoće li se snaći u Segundi...