Marseille u krizi

Igora Tudora novinari pokušali isprovocirati jednim pitanjem, a on je svima poručio: To nije normalno!

14.09.2022 u 08:52

Bionic
Reading

Od dolaska na klupu francuskog velikana Marseillea hrvatski trener Igor Tudor već je nekoliko puta javno rekao što ga najviše brine

Nakon što je Marseille u 2. kolu Lige prvaka poražen na domaćem terenu 1:0 od njemačkog Eintracht Frankfurta, očekivano se oglasio Tudor te je pokušao objasniti razloge poraza i loše igre.

'Bili smo prespori na početku utakmice i ispada kao da nas je, ovdje na našem stadionu, previše impresionirala Liga prvaka. U drugom smo poluvremenu bili nešto bolji. Trebali smo zabiti, ali nismo uspjeli. Treba reći da smo igrali protiv snažne momčadi, no ne smijemo zaboraviti ni to da nam je to bila treća utakmica u šest dana. Igrači su dosta umorni, a imamo i neke ozljede. Znate, nije normalno igrati takvim tempom', kazao je Tudor, kojeg brzo čeka prvenstvena utakmica kod kuće protiv Rennesa. A problema očito ima previše…

Standings provided by SofaScore LiveScore

'Vidjet ćemo kako u nedjelju riješiti probleme u obrani', kazao je Tudor, na kojem će, kada je Liga prvaka u pitanju, u sljedećem kolu biti ogroman pritisak jer im u Marseille dolazi Sporting (4. listopada), vodeća momčad skupine.

Podsjetimo, u prvom kolu Lige prvaka Marseille je poražen na gostovanju kod Tottenhama 2:0.

'Na toj utakmici (Sporting) ići ćemo bez kalkulacija. Pripremit ćemo se kao i za svaku utakmicu. Pokušat ćemo biti bolji i uzeti koji bod', kratko je rekao Tudor.

Pecnuli su ga novinari time da u dvije utakmice Lige prvaka Marseille nije zabio gol. No nije nasjeo na provokaciju...

'Ovako, u ždrijebu smo bili u četvrtom potu i trudimo se biti što bolji. OK, izgubili smo, ali su moji igrači dali sve od sebe, to je najvažnije. Ovo nam je treća utakmica u kratkom razdoblju. Ponavljam, očito imamo probleme u obrani, ništa drugo ne mogu analizirati', dodao je Tudor, svjestan kako je pred njim i momčadi ključno razdoblje.

  • +4
Liga prvaka: Marseille - Eintracht, 13.9.2022. Izvor: EPA / Autor: GUILLAUME HORCAJUELO
Standings provided by SofaScore LiveScore