slavlje može početi

Igor Bišćan zahvalio se igračima, ljudima iz kluba ali i onima koji su bili protiv njegova dolaska

22.05.2019 u 20:33

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke posve zasluženo stigli su do naslova pobjednika hrvatskog nogometnog kupa jer u finalnoj su utakmici, na pulskom stadionu Aldo Drosina, s 3:1 svladali Dinamo

I dok su igrači Rijeke primali pehar iz ruku predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera, odnosno medalje iz ruku dopredsjednika Marijana Kustića, Igor Bišćan u zadnjem je redu prebirao po emeocijama.

>> Senzacionalna Rijeka uzela Kup! Simon Sluga junak Bišćanove momčadi

Nikad nije iskakao iz tog svog okvira, staloženog, samozatajnog. Naravno, duboko u njemu emocije su radile na 'n-tu potenciju'.

  • +26
Finale Hrvatskog nogometnog kupa, Dinamo - Rijeka, 2019. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Sretan sam, presretan. Pehar odlazi u Rijeku. Sretan sam zbog dečki, navijača, zbog svih u klubu. Na najljepši mogući način zaključili smo sezonu, jer nije bilo jednostavno dobiti ovaj super-jaki Dinamo. Ponavljam, ovo je uspjeh svih nas, svih u klubu. Pokazali su reakciju i karakter oko mog dolaska, a igrači svoj veliki potencijal', rekao je Igor Bišćan, kojem su pri dolasku na Rujevicu najglasniji pripadnici Armade zamjerili nekakvu benignu ludost koju je napravio još u vrijeme igračkih dana i zbog čega su bojkotirali utakmice Rijeke.

No, sada ih Bišćan definivitno osvojio.

Prije nego je nastavio sa slavljem, još se kratko osvrnuo na utakmicu. Posebice na slabije drugo poluvrijeme, u kojem ih je Dinamo opasno 'stisnuo'.

Da, od samog starta drugog poluvremena smo pali, što nije ni čudo s obzriom na kvalitetu Dinama. Ali, ne treba sada ići u neke dublje analize, već ću samo reći da smo uz našu požrtvovnost isporovocirali ovaj uspjeh'.

  • +10
Navijači na finalu Kupa Dinamo - Rijeka, 2019. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL