RAZLOG ZA ODLAZAK

Ibro: S trenerom nisam pričao šest mjeseci

26.08.2010 u 12:42

Bionic
Reading

Švedski reprezentativac i napadač Barcelone očito broji zadnje dane u katalonskoj prijestolnici. Iako je njegova želja ostati na Nou Campu, sve je očitije da tamo nema budućnost

U srijedu navečer na Nou Campu prijateljski su dvoboj igrali Barcelona i Milan, sadašnji, a po svemu sudeći i budući klub Zlatana Ibrahimovića. Iako je švedski napadač još prije nekoliko dana govorio da bi rado ostao na Nou Campu, sve je očitije da Ibro boji posljednje dane u Kataloniji.

'S trenerom Guardiolom nisam razgovarao već šest mjeseci. Ne znam koji je razlog tome, ali jasno je da imamo probleme. Kad sam ga pitao što je problem, odgovor nisam dobio', rekao je Ibrahimović, a na upit što je novo u vezi s transferom u Milan, dao je diplomatski odgovor:

'Još sam član Barcelone. Tu sam sretan, ali ne znam gdje je problem. Što se prelaska u Milan tiče, ne znam ništa o tome, ali moram priznati da bi mi bilo zadovoljstvo igrati s Ronaldinhom.'

Prvi operativac Milana Adriano Galliani sav je u poslu dovođenja Ibrahimovića. Kaže, od puštanja nekog Milanovog igrača u Barcu neće biti ništa.

'Nitko od Milanovi igrača neće ići u Barcelonu, našu momčad želimo pojačati još jednim velikim imenom. Posao će biti težak i ne znam hoćemo li ga realizirati, ali radimo na tome', zaključio je Galliani.