HAJDUKOVAC U LOKOMOTIVU ČEKA ŠANSU

Ibričić: Uz Bilića ću dokazati da nisam prolaznik!

04.07.2012 u 07:10

Bionic
Reading

Bosanski velemajstor nogometne lopte, nekad omiljeni hajdukovac Senijad Ibričić, izrazio je jučer na pripremama nadu da je dolaskom Slavena Bilića za trenera s moskovskim FK Lokomotivom konačno ugledao svjetlo na kraju tunela

'Godinu i pol sam u momčadi, no u principu nisam dobio pravu šansu da se dokažem', izjavio je Ibričić u intervjuu za ruski Sport Express.

'A Bilić će mi dati tu priliku – u to ne sumnjam. Uvjeren sam da ću njegov dolazak iskoristiti tako što ću postati standardni prvotimac Lokomotiva. Silno želim dokazati navijačima da je Ibričić pojačanje, a ne prolaznik u ovoj momčadi', poručio je reprezentativac Bosne i Hercegovine, jedna od najboljih Hajdukovih 'desetki' u 21. stoljeću.

Tportal.hr uhvatio je nakratko Ibričića u slovenskom Pohorju gdje se njegov Lokomotiv priprema za nadolazeću sezonu. Bivši igrač Hajduka osvrnuo se na dolazak Slavena Bilića u Moskvu.

'Čim se počelo spominjati da bi mogao doći, igrači su se počeli raspitivati o njemu. No sada je s nama već sedam dana, svi su ga odlično prihvatili i vidi se da je Bilić vrhunski trener', kazao je Ibričić.

Nakon prvih desetak kola prošle sezone u kojima je, kako sam tvrdi, bio jedan od najbolje ocijenjenih igrača željezničkog kluba, Ibričić je izgubio mjesto u prvoj jedanaestorici. U ruskoj Premjer ligi dosad je odigrao 28 utakmica, ali samo u deset je započinjao meč. Zabio je četiri gola (dva iz penala) te jednom asistirao za pogodak. Prošlog mjeseca spominjao se njegov odlazak iz moskovskog kluba, no Ibričić inzistira da su mu planovi vezani isključivo za crveno-zelene.