ČEKA SE CIBALIA

Ibričić: Nećemo živjeti na staroj slavi

09.04.2010 u 12:46

Bionic
Reading

Bez obzira na to što je iza nogometaša Hajduka pobjeda nad Dinamom i plasman u finale Kupa, prvenstveni ritam diktira da već u subotu dočekuju vinkovačku Cibaliju. Tako se Senijad Ibričić nada da će Hajduk prekinuti Cibalijin niz nepobjedivosti

'Još mi se nisu slegle sve emocije, još mi je u glavi derbi i gol koji sam postigao, ali nema puno vremena za slavlje', rekao je Senijad Ibričić kome je Dinamo postao prava mušterija. U osam derbija koliko je odigrao, pet puta je pobijedio, dvaput remizirao i svega jednom izgubio uz četiri gola u mreži 'modrih'.

'Eh, kad bi se igralo samo protiv Dinama, bili bismo mi prvaci, a ne oni. No za trofeje se igra i na ostalim utakmicama', svjestan je Ibričić koji se već okreće suboti i gostovanju Cibalije.

'Bit će sigurno teška utakmica, u srijedu smo se maksimalno istrošili. Oni su dobra momčad, 15 utakmica odigrali su bez poraza, no mi smo domaćini, u srijedu smo se napunili samopouzdanjem i vrijeme je da prekinemo taj njihov niz. Kad sam dolazio u Hajduk, rekao sam da želim otići s trofejem i sad je prilika da ga uzmemo', rekao je Ibričić i dodao da će im biti teško bez 'kartoniranog' Josipa Skoke i ozlijeđenih Srđana Andrića i Marina Ljubičića.

Poigrao se Ibričić trenera pa je pokušao sastaviti momčad u kojoj nije napravio puno zamjena u odnosu na onu koja je pobijedila Dinamo.

'Pobjednička momčad se ne mijenja. Sebe bih stavio umjesto Skoke na mjesto zadnjeg veznog, a Vukušića na svoje mjesto u napadu.'