ODBIJENICA REALU

Ibra razočaran, ali ostaje u Milanu

07.05.2012 u 22:02

Bionic
Reading

Frustrirani napadač Milana Zlatan Ibrahimović nezadovoljan je sezonom za koju tvrdi da je na koncu ispala potpuni promašaj za nogometaše lanjskog prvaka Italije

U razgovoru za švedski list Aftonbladet Ibrahimović je rekao da je Milan sezonu upropastio prije gradskog derbija s Interom u kojem su u nedjelju poraženi 4:2.

'Ova je sezona jedan veliki neuspjeh. Željeli smo pobjede i bolje igre nego prije, a na koncu smo predali Scudetto Juventusu. Da, ja mislim da smo ga više mi prepustili nego ga je Juventus osvojio. Oni su naravno gladni uspjeha i jedva su dočekali priliku. Sve smo imali pod kontrolom, a onda je došao onaj remi s Catanijom te domaći poraz od Fiorentine', izjavio je švedski reprezentativac koji unatoč svojim stavovima nije izostavio čestitku novom prvaku.

'Svaka čast Juventusu jer su odradili fantastičan posao', dodao je Zlatan.

Najbolji strijelac Serie A iznenađen je i brojnim ozljedama koje su ove sezone zadesile njegove suigrače.

'Konstantno nam je nedostajalo po 14-15 igrača. Možemo biti sretni što nas je u kadru 30 inače ne bi imao tko igrati. Toliko se problema s ozljedama ne smije događati klubu kao što je Milan', zaključio je Ibrahimović.

A po pitanju njegove i budućnosti Thiaga Silve oglasio se i glavni klupski operativac Adriano Galliani koji je na novinarsko pitanje koje bi dvije zvijezde Milan mogao dovesti za narednu sezonu jasno poručio.

'Najvažnije je što će s nama ostati naše dvije najveće zvijezde Ibrahimović i Thiago Silva', rekao je Galliani i tako odbacio mogućnost odlaska njih dvojice u Primeru. Naime, nagađa se da je za Ibrahimovića zainteresiran Real, a za brazilskog braniča Barcelona.