APSURDNO

I u Barceloni kukaju zbog Zlatne lopte; na Camp Nou teškog srca čestitali Modriću pa otkrili što ih je najviše zaboljelo

05.12.2018 u 10:06

Bionic
Reading

Barcelona večeras (21.30 sati) na Camp Nou igra uzvratnu utakmicu šesnaestine finala Kupa kralja protiv Cultural Leonesa, a trener katalonske momčadi Ernesto Valverde se uoči toga dvoboja dotakao izbora za Zlatnu loptu

Aktualni španjolski prvak danas odrađuje formalnost, jer je u gostima slavio 1:0 pa teško da može kiksati pred svojim navijačima.

Trener Valverde govorio je o očekivanjima, formi, problemima s ozljedama, a nije mogao izbjeći ni glavnu temu zadnja dva dana, a to je izbor France Footballa.

Luka Modrić je osvojio Zlatnu loptu i prekinuo dominaciju Cristiana Ronalda i Lionela Messija koji su zadnjih deset godina svaki po pet puta uzimali tu nagradu. Valverdeu je, kao i svima na Camp Nou, nešto jako zasmetalo i zaboljelo.

'Neću govoriti o nedoslijednosti u izboru za ovu nagradu. Čestitam Modriću na osvajanju nagrade, ali apsurdno je da Messi zauzme peto mjesto', rekao je Valverde pred španjolskim novinarima.

  • +12
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: CYRIL MOREAU/PIXSELL
  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL